Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Η απεργιακή διαδήλωση της 11ης Μαΐου δέχτηκε τέτοιου μεγέθους και αγριότητας δολοφονική επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που μόνο σε σχέδιο και συγκεκριμένες εντολές από την κυβέρνηση μπορεί να αποδοθεί. Δεν πρόκειται απλά για υπερβάλλοντα ζήλο κάποιων θερμόαιμων αστυνομικών.
Δεκάδες σοβαρά τραυματισμένοι κι ένας διαδηλωτής από το μπλοκ της Συνέλευσης Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων να δίνει τη μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Νίκαιας.
Η κυβέρνηση προσπαθεί με τη βία και την τρομοκρατία να σταματήσει το ποτάμι της οργής που φουντώνει. Σήμερα όμως η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην επίθεση κεφαλαίου, κυβέρνησης και Δ.Ν.Τ. είναι μονόδρομος για την κοινωνία. Άλλωστε ξέρουμε καλά ότι η εξουσία δολοφονεί όχι μόνο με τα γκλομπ και τα δακρυγόνα αλλά και με την ανεργία, τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και της υγείας, την περιθωριοποίηση.
Ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, το φόβο και το ρατσισμό, να αντιτάξουμε τους αγώνες για μια κοινωνία δικαιοσύνης και ελευθερίας, Να μην αφήσουμε να κυριαρχήσει ο κοινωνικός κανιβαλισμός και ο φασισμός. Οι επιθέσεις σε μετανάστες με αποκορύφωμα τη δολοφονία ενός στα Κάτω Πατήσια, φέρνουν στο μυαλό μας μνήμες από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας και μας βάζουν το καθήκον να εμποδίσουμε την επανάληψή τους.
· Κάτω η κρατική τρομοκρατία και καταστολή
· Ενάντια στην κρατική καταστολή και την επίθεση κεφαλαίου, κυβέρνησης, Ε.Ε.και Δ.Ν.Τ.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΗ
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6:00 μ.μ.
ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!
Πρωτοβουλία εργαζόμενων στο Υπουργείο Παιδείας
5/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου