Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Συνάδερφοι/σες στην συγκέντρωση-συζήτηση του συλλόγου που έγινε την Τρίτη εκφράστηκε όπως ήταν φυσικό η αγανάκτηση για τα μέτρα που προωθούνται εδώ και ένα χρόνο και τώρα με το μεσοπρόθεσμο και η αγωνία για το μέλλον. Εκφράστηκε επίσης η δυσαρέσκεια για την αδράνεια που δείχνει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καθώς και η διάθεση να αντισταθούμε. Επειδή και εμείς πιστεύουμε ότι:
-Τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι, αύριο θα είναι αργά.
-Δεν πρέπει να περιμένουμε από κανένα να μας λύσει τα προβλήματα, η λογική της ανάθεσης έχει δείξει τα όριά της.
-Η δυσαρέσκεια και η οργή πρέπει να μετατραπεί σε σχέδιο αγώνα, σε δράση, να μη μείνει στο επίπεδο της γκρίνιας, αυτή δεν ενοχλεί κανένα.
Καλούμε σε συζήτηση στο κυλικείο την Τρίτη 21/6 στις 10.30 π.μ. για να δούμε πώς θα απαιτήσουμε από το διοικητικό συμβούλιο να προχωρήσει άμεσα σε συνέλευση και τις προτάσεις που θα κατεβάσουμε εκεί, τόσο ως προς το διεκδικητικό πλαίσιο όσο και για τις μορφές πάλης. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η συμπόρευση τόσο με τους συναδέρφους που προέρχονται από τον Ο.Ε.Ε.Κ. όσο και με τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς και τους καλούμε στην συζήτηση για να δούμε από κοινού τις δράσεις μας.
Πρωτοβουλία Εργαζόμενων στο Υπουργείο Παιδείας
protovouliaergaz@yahoo.gr
6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου