Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ο χώρος της Παιδείας φλέγεται. Τα προβλήματα στα σχολεία δημιουργούν μια αφόρητη καθημερινότητα και το Υπουργείο Παιδείας εφαρμόζει εκβιαστικές τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές… Συνωστισμός σε τάξεις των 25 & άνω μαθητών συνθήκες απαράδεκτες για όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Οι μαθητές δικαίως ζητούν 15άρια τμήματα ενώ τα κρούσματα στα σχολεία των αστικών κέντρων ιδίως της Αττικής αυξάνονται συνεχώς, γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί καλούνται να πληρώσουν από την τσέπη τους τα τεστ!
Η μάσκα από μόνη της δεν φτάνει ως μέτρο πρόληψης…ο καθαρισμός είναι ανεπαρκής στα σχολεία και ενώ οι καταλήψεις αυξάνονται συνεχώς η Υπουργός απαντά σε όλα αυτά με ΦΕΚ τρομοκρατίας, με εκβιασμούς για «υποχρεωτική» τηλεκπαίδευση ακόμα και τα Σάββατα και τις αργίες βάζοντας απουσίες και κακή διαγωγή στους μαθητές που συμμετέχουν στις καταλήψεις!!!
Δημιουργεί εκπαιδευτικούς ρουφιάνους και χωροφύλακες μέσω της εξ αποστάσεως «υποχρεωτικής» τηλεκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία!
Η αυταρχική και ακραία αντιδημοκρατική στάση της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ αποδεικνύει τόσο την ανικανότητά τους όσο και το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται εξ αιτίας της πολιτικής που επέβαλε από την αρχή της σχολικής χρονιάς.
·         Στηρίζουμε το μαθητικό κίνημα και καταγγέλουμε την όποια καταστολή απέναντι στους μαθητές.
·         Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς του ΥΠΑΙΘ & να μην γίνουν χωροφύλακες των παιδιών μας!
 
Γιατί όπως λένε και οι μαθητές: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
 
          ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου