Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ      

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες,
Οι επιθέσεις της εργοδοτικής-κυβερνητικής πλειοψηφίας του Δ.Σ. «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», μετά την προσπάθεια δίωξης συνδικαλιστών-μελών του σωματείου επειδή συμμετείχαν στο συνέδριο της ΠΟΣΥΠ, πέρασαν σε άλλο επίπεδο και εξελίσσονται σε ανοιχτή τρομοκρατία.
Σήμερα 23/5, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ του συλλόγου, συναδέλφισσά μας της Πρωτοβουλίας, εκλεγμένη στο ΔΣ, δέχτηκε χυδαία, προσωπική επίθεση με ακατονόμαστες εκφράσεις από μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης. Και αυτό γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί τους συναδέλφους που απειλούνται με διαγραφή από το Σύλλογο.
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες, μέσα από τη συνδικαλιστική πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια, παλεύουμε με όπλο μας τους μαζικούς αγώνες και στις καταγγελίες μας, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούμε είναι καθαρά πολιτικοί. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι εμμένουμε στις προηγούμενες καταγγελίες και δεν αλλάζουμε τίποτα από όσα έχουμε γράψει και γνωρίζουμε καλά, πως οι απόψεις μας εκφράζουν και πολλούς άλλους συναδέλφους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνάδελφοί μας δέχονται προσωπικές επιθέσεις από τα συγκεκριμένα άτομα.
Επειδή πιστεύουμε ότι οι ενέργειες αυτές δεν είναι μεμονωμένες ούτε τυχαίες, θέλουμε να δηλώσουμε ενώπιον όλων των συναδέλφων ότι στις προκλήσεις αυτές δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.
θα αποκαλύψουμε τους τραμπούκους των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ που φωλιάζουν στους «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους στις πολιτικές μεθοδεύσεις διάλυσης των συλλογικών διαδικασιών και οργάνων του κινήματος.
Οι επαγγελματίες του κρατικού συνδικαλισμού, όποια μέσα και να χρησιμοποιήσουν, δεν θα μας τρομοκρατήσουν.
Στον αγώνα που δίνουμε όλοι οι εργαζόμενοι ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Μαζί, ενωμένοι, θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για μας και τα παιδιά μας.

Πρωτοβουλία Εργαζομένων στο Υπουργείο Παιδείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου