Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΚΆΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΉ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΝΈΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ»-ΣΦΡΑΓΙΔΑ

Κάλεσμα για αποχή από τις εκλογές για τη «νέα ομοσπονδία»-σφραγιδα
Η πλειοψηφία του ΔΣ αποφάσισε πραξικοπηματικά και αντικαταστατικά να προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για τη «νέα ομοσπονδία»-σφραγίδα. Μέσω αυτής της διαδικασίας τα στελέχη της παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» μεθοδεύουν τη διάσπαση του Συλλόγου μας. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι.

Σας καλούμε όλες και όλους να απέχετε από αυτές τις εκλογές,
στις οποίες δεν συμμετέχουμε, γιατί:
·        Η διασπαστική «νέα ομοσπονδία»-σφραγίδα δεν θα γίνει δεκτή από τη ΑΔΕΔΥ, όπως ξεκαθάρισε η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ με την 212/26-04-2017 ομόφωνη απόφασή της. Έτσι, μετά την άκρως ανεύθυνη και διασπαστική ενέργεια συγκρότησης παράτυπης δήθεν ομοσπονδίας, όλοι οι συνάδελφοι της Κεντρικής Υπηρεσίας είναι ακάλυπτοι από το τριτοβάθμιο όργανό τους, στους δύσκολους καιρούς που έρχονται.
·        Η αμφιλεγόμενη απόφαση αποχώρησης από την ΠΟΣΥΠ και η δημιουργία νέας ομοσπονδίας με 60% έναντι 40% λήφθηκε μετά από παραπληροφόρηση και υφαρπαγή της ψήφου των συναδέλφων με ψέματα όπως: «είμαστε σε συνεννόηση με την ΑΔΕΔΥ», «θα ενταχθούν στη δύναμη της νέας ομοσπονδίας και άλλοι σύλλογοι» κ.ο.κ. Φυσικά τίποτα δεν ίσχυε από όλα αυτά. Ο μόνος σύλλογος είναι αυτός της Ακαδημίας Αθηνών με 21 ψηφίσαντα μέλη. Αντίθετα, από τότε η ΠΟΣΥΠ ενέγραψε στη δύναμή της επιπλέον 2 νέα μέλη-συλλόγους και επίκειται η εγγραφή άλλων δύο.
·        Ουδέποτε υπήρξε απόφαση ορισμού αντιπροσώπων από την από 6/4/2017 ΓΣ για δημιουργία νέας ομοσπονδίας. Ουδέποτε εγκρίθηκε από ΓΣ το καταστατικό της.
·        Δημιουργείται μονοπαραταξιακή διασπαστική «ομοσπονδία» με σκοπό την υπηρέτηση της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ»

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΑΣ-ΠΑΜΕ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΕΚΛΟΓΕΣ 2016)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ)
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου