Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΣΥΚΥΠ)



ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι εκλογές της 21/2/2024 για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ανέδειξαν την Πρωτοβουλία Εργαζομένων πρώτη δύναμη σε αριθμό ψήφων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους για την στήριξή σας στο ψηφοδέλτιό μας και να δώσουμε μια υπόσχεση, ότι θα συνεχίσουμε με πάθος και αγωνιστικότητα να υπηρετούμε την υπόθεση των εργαζόμενων, για ένα Σύλλογο αγωνιστικό και προοδευτικό.

Μπροστά σε ένα σκηνικό όπου το πολιτικό σύστημα οργανώνει την επίθεσή του ενάντια στο λαό, τη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, οφείλουμε να συσπειρωθούμε στα συλλογικά μας όργανα, για να αντισταθούμε και να δυναμώσουμε τους αγώνες μας. Στο χέρι όλων μας είναι να ξανακερδίσουν τα όργανα αυτά τη θέση που θα έπρεπε να έχουν, κόντρα στην υποβάθμιση και την αποδόμησή τους από τις κυρίαρχες δυνάμεις τα προηγούμενα χρόνια.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ και όχι μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο και πως ο ρόλος του είναι πρωτίστως να εφαρμόζει τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων σε αγωνιστική κατεύθυνση, με τη συμμετοχή όλων μας. 

Πρωτοβουλία Εργαζομένων στο Υπ. Παιδείας

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου