Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι!

Η κατάσταση του Συλλόγου μας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Έχει εκφυλιστεί στην καλύτερη περίπτωση σε «πολιτιστικό» σύλλογο και όχι σε Σύλλογο/Σωματείο Εργαζομένων, όπως οφείλει να είναι.

Αυτό άλλωστε διαπιστώσαμε και στην πρόσφατη εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, όπου η συντριπτική πλειονότητα των ομιλητών, ανεξάρτητα από ιδεολογικοπολιτική τοποθέτηση, επέρριψε τις ευθύνες στην πλειοψηφία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, για την  πράξεις του, ακριβέστερα για την αδράνειά του.

Όσες και όσοι θεωρείτε ότι χρειάζεται ριζική αλλαγή, αποκατάσταση της φυσιογνωμίας του Συλλόγου, ως σωματείου μάχιμου και διεκδικητικού, που θα εκπροσωπείται από ένα ΔΣ αντίστοιχο των περιστάσεων και των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και όχι από αυλικούς των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών του υπουργείου, μην μένετε πια στο περιθώριο, ξεχάστε τις αναθέσεις σε κάποιους που υπόσχονται να σας λύσουν τα προβλήματα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, γιατί «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Αν όλα αυτά σας φαίνονται λογικά και αναγκαία, αν θεωρείτε ότι οι θέσεις της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων  αποτελούν βάσει συζήτησης, σας καλούμε την Τρίτη    5-4-2022 και ώρα 13:00 στο γραφείο 039 (στο ισόγειο) για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ακούσουμε τις απόψεις σας. Κυρίως για το ποιες θεωρείτε ότι πρέπει να είναι οι αναγκαίες αλλαγές για τον Σύλλογο, τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να βελτιώσουμε την από κοινού δράση μας.

Πρωτοβουλία Εργαζομένων στο Υπουργείο Παιδείας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου